selamat MENJENGUK..

HEYOOO ... blog ini telah diconteng dan di tonyoh oleh NURFADHILLAH BINTI NAZLI.. saya si katek (omg) yang bakal menjadi seorang ENGINEER.. insyaALLAH... do have fun here :)
even kat sini takde ape pun..

baek korang letak link.. kalau ta kene tembak.. huhuhu





mylarling!!

oh! klik la saia :)


PERINGATAN!

na jerit sila scroll ke atas.. baru boleh picit jerit.. huhuu ==.'

SINERGI


“Dua orang yang bersama-sama, mampu menghasilkan sesuatu yang lebih dari dua orang mampu lakukan, sesuatu yang luar biasa. Itulah makna Sinergi. 1+1=3, bukannya 2”

17 Dec 2010

kontest header ku!!

ahahah konetst ni disajikan oleyh.. jeng3~~
kak rieyana huhuu...
aja suka join2 kontest2 cmni en.. lalalala
tpi en.. yg kureng berpuas ati uh.. sume kontest sume close mase aku kt plkn.. ahahaha
naseb la diriku yg malang...



aku na join gax contest ni.. walaupon header aku tade la secantik mne...
ta tersempat lak na edit en.. heee~~~
tapi go yana go.. choose mine.. ahahah sewel.. jangan risau kejap lagi aku na gi jumpe doktor.. hehehe~~

jumpe kontest niy dri... nana

na tag kawan2~~
=) ytazzi
=) datin
=) hana
=) nadia
=) sara jasmin
=) syipak bonkers
kalau tak nak asek terkentut, komen tw.. =)

1 comment:

rieyana ynn said...

slmt ptg...makaseh ye juin contest yana...good luck...;d

orang yg mlawat!!

online reservation system
Powered by Best Free Counters