selamat MENJENGUK..

HEYOOO ... blog ini telah diconteng dan di tonyoh oleh NURFADHILLAH BINTI NAZLI.. saya si katek (omg) yang bakal menjadi seorang ENGINEER.. insyaALLAH... do have fun here :)
even kat sini takde ape pun..

baek korang letak link.. kalau ta kene tembak.. huhuhu





mylarling!!

oh! klik la saia :)


PERINGATAN!

na jerit sila scroll ke atas.. baru boleh picit jerit.. huhuu ==.'

SINERGI


“Dua orang yang bersama-sama, mampu menghasilkan sesuatu yang lebih dari dua orang mampu lakukan, sesuatu yang luar biasa. Itulah makna Sinergi. 1+1=3, bukannya 2”

17 Dec 2010

kontest gambar paling masyuk!!


haaa.. na juin?? niy anta kt ardilla najwa~


nama penuh; NURFADHILLAH BINTI NAZLI
nama pendek; dhilla
tarikh lahir; 14 april 1993
tempat lahir; machang, kelantan
tajuk blog; ini kisah seorang gades yang tiada cinta di hatinye
blog url ; http://sekeping-cinta.blogspot.com/
faveret poto; alamak time niy da tataw na wat pe. banyak sgt ler~~ jap eyh.. cari2



ahaaak!! suke giler gambar niy.. sebab... eheh segan la awak na cite.. keh3~~
cite ni diambil oleh roommate sejati yang tiada erti malu.. eeheh gambar ni sebenarnya diambil depan rumah pengetua tw.. sebelum gambar ni diambil, dhilla pergi jerit pengetua2, tumpang rumah.. ahaha lepas tu, beberapa ari kemudian. pengetua cakap dhilla, awak bareng depan rumah cikgu semalam kenapa?? huhu.. segan ta terkire.. time tu memang merah la muka, sebaek la aku ni gelap, ta nampak muka merah..kalau tak free je segan depan tu. ahahah.. selepas incident tu, aku jadi rapat nan pengetua.. jangan jeles haa~~ eheheh

na tag awak!!
=) sara jasmin
=) jijah rawk
=) nana nas
=) syipak bonkers
kalau tak nak asek terkentut, komen tw.. =)

8 comments:

Shag said...

Good Luck dear! :D

dhilla nazli said...

mnx2 menang..
ahahha

Nur Ardilla Najwa said...

salam. thanks yer sbb sudi join contest nie. =) comel gambar awak...=)

dhilla nazli said...

hak3.. time kaseh..
segan laa

~hAKim ZaiLAn~ said...

hahhaha,lawak2..

dhilla nazli said...

errr.. sampai ati gelak kt kte.. dush!! eheehehe..

Nana NAS said...

siap ! http://nanachaiyok.blogspot.com/2010/12/favourite-photos-contest.html

dhilla nazli said...

nana... bukan anta kt dhilla
anta kt ardilla najwa~
tape2.. org anta kn

orang yg mlawat!!

online reservation system
Powered by Best Free Counters