selamat MENJENGUK..

HEYOOO ... blog ini telah diconteng dan di tonyoh oleh NURFADHILLAH BINTI NAZLI.. saya si katek (omg) yang bakal menjadi seorang ENGINEER.. insyaALLAH... do have fun here :)
even kat sini takde ape pun..

baek korang letak link.. kalau ta kene tembak.. huhuhu





mylarling!!

oh! klik la saia :)


PERINGATAN!

na jerit sila scroll ke atas.. baru boleh picit jerit.. huhuu ==.'

SINERGI


“Dua orang yang bersama-sama, mampu menghasilkan sesuatu yang lebih dari dua orang mampu lakukan, sesuatu yang luar biasa. Itulah makna Sinergi. 1+1=3, bukannya 2”

23 Dec 2010

kau IBUKU!!



waa... da lame sgt2 ta dengar lagu niy.. mase dulu2 time tadika... ustazah selalu ajar lagu ni.. huhuhu.. sekarang pun still melekat kuat cam lekat dengan hot glue gun dengan pale otak niy.. sonok2... sedih.. kalau dengar sorang2, kadang2 boleh nangis.. kalau duduk asrama, kadang2 mesti homesick.. tapi itulah... aku selalu fikir jugak.. kalau la satu hari nanti ummi takde da.. mcm mane la hidup aku.. mesti terkontang-kanting kan.. aku pun belum la besar sangat pun...

waaa.. sedihnyer,, harap2 ummi akan terus bernyawa lebih lama.. ummi dapat merasai kejayaan aku.. tetibe lak tade mud en.. ahaha...


nota jari kaki; niy bukan aku yg buat okie...
ntah mane2 ntah aku curi kt youtube


Photobucket
kalau tak nak asek terkentut, komen tw.. =)

2 comments:

Dyna Yvonne said...

gua pon ummi.hehe

dhilla nazli said...

eheeehe..
layan~~

orang yg mlawat!!

online reservation system
Powered by Best Free Counters