selamat MENJENGUK..

HEYOOO ... blog ini telah diconteng dan di tonyoh oleh NURFADHILLAH BINTI NAZLI.. saya si katek (omg) yang bakal menjadi seorang ENGINEER.. insyaALLAH... do have fun here :)
even kat sini takde ape pun..

baek korang letak link.. kalau ta kene tembak.. huhuhu





mylarling!!

oh! klik la saia :)


PERINGATAN!

na jerit sila scroll ke atas.. baru boleh picit jerit.. huhuu ==.'

SINERGI


“Dua orang yang bersama-sama, mampu menghasilkan sesuatu yang lebih dari dua orang mampu lakukan, sesuatu yang luar biasa. Itulah makna Sinergi. 1+1=3, bukannya 2”

31 Dec 2010

kami gumbiraa!!

aku na buat kepelikan sikit.. sume org duk cite pasal entry terbaru la, entry pertama 2011 la, 2011, pagi 2011 la.. aku na buat cite pasal smlm.. sebab semalam aku tak sempat nak update.. ade mmg ade.. tapi niy na buat keje banyak sikit.. so aku ank cite pasal reunion dua hari berturut2 yang aku join.. okea, yg first aku join tu reunion sekolah rendah.. SK KUANG.. tak tau sudah.. hee~~ =D lagi satu reunion untuk budak2 kelas 3B1 dekat SMK Bukit Gading.. seronok dia macam perghh.. tak boleh nak dikata la... memang best nak mati... bayangkan la, yg sekola rendah tuh da 5tahun ta jumpe... yang sekola menengah punya dah 2tahun ta jumpa.. okie muka takde la berubah mane pun, tapi rinduuu nyah.. ahakz~~ tengok je la gambar2 yang telah di snap dengan jayanya oleh pengsnap2 yang ta dibayar gaji...







ahaaaa.. kt atas niy reunion tuk dak2 SK KUANG.. mesti korang pelik kenape takde lelaki kan.. sebabnye dorang tu pemalu yang amat.. bile kitorang pergi nak ajak sembang2, dorang lari g tmpat laen.. ta sporting betol, konon gentle laa.. haktuih, tapi bile lame2 baru nak ukie.. hee~~~ bawah ni pulak gambar2 yang di ketip di rumah teacher haslin... teacher yang gempax... huhuhu.. layan je la gambar2 niy..













ahahah.. yg las sekali gambar aku yang buat perangai tak senonoh.. actually ade lagi satu, tapi segan lak nak tunjuk kan.. nampak sangat tak ayu.. ok.. tu je.. lalalalala..

Photobucket
kalau tak nak asek terkentut, komen tw.. =)

6 comments:

Mohamadazhan hjDesa said...

uish, menariknya.meriah.hehe.

dhilla nazli said...

ohoho.. time kaseh..
mmg best un.. makan mee kari plus pizza buatan tcer.. eheehe

iwan_dextrous said...

seronok dy..x ajk kte pun..hihi

Dextrous cyber life

CIK TOM said...

comel2nya..tp lelaki xcomel la..huhu..

mengenai cbox...cuba cr link forgot id/pswd...rsnye kaedah sama je...

muhammad firdaus haji salam said...

larh..yeke..??cm sdp je kn...x ajk pn...daus ex sk kuang gk pe..huhu..

dhilla nazli said...

iwan; laen kali dhila ajak ey..
ciktom; nnti dhilla try buad, thanx ey
firdaus; alaa.. dulu kelas pe??
nanti kte buat dua je ey.. huhuhu

orang yg mlawat!!

online reservation system
Powered by Best Free Counters