selamat MENJENGUK..

HEYOOO ... blog ini telah diconteng dan di tonyoh oleh NURFADHILLAH BINTI NAZLI.. saya si katek (omg) yang bakal menjadi seorang ENGINEER.. insyaALLAH... do have fun here :)
even kat sini takde ape pun..

baek korang letak link.. kalau ta kene tembak.. huhuhu





mylarling!!

oh! klik la saia :)


PERINGATAN!

na jerit sila scroll ke atas.. baru boleh picit jerit.. huhuu ==.'

SINERGI


“Dua orang yang bersama-sama, mampu menghasilkan sesuatu yang lebih dari dua orang mampu lakukan, sesuatu yang luar biasa. Itulah makna Sinergi. 1+1=3, bukannya 2”

21 Dec 2010

jom berkenalan??? hee~~



segmen ni sje2 cak2 kat blog org.. segmen niy ditaja cewaah.. taja ko.. oleh loqman hakim... cam best lak en segmen niy.. huhuhu.. na pheewiit kt dye ah.. fewiit..
tapi kne jawab soalan2 niy..

!) Apakah status anda?
err.. half2 la kot.. bff ade ramai laki.. taken ke single ntah.. ahahaha...
single mingle triangle.~

!) Ceritakan tentang diri anda?
okie.. na cite ey.. bende niy paling aku suke kalau orang tanye.. nama diletak oleh EN.NAZLI dan PN.ROHANI adalah nurfadhillah binti nazli.. orang suke panggil.. dhilla, dil, dilot.. so suka hati korang la na panggil ape pun.. huhu.. umo?? baru abes spm.. patu kbe g PLKN.. uwaaa =(.. lahir 14 april 1993 kat machang kelantan.. nama jer ahir kt kelantan, aku ase seminggu lepas keluar jenguk bumi, parents da bawak balik selangor kot.. sebab aku tak tau ape pun pasal kelantan... ukie2.. baru abes study kat penang.. cadang nye na further asasi n aerospace engineer kat UIA.. kot~~ patu jadi de 1st female AEROSPACE ENGINEER.. ahahah.. tinggi betul cita2 aku.. eheheh
ape lagi ek.. banyak agy na cite niy,, tapi nanti koran menangis tgok entry aku yg panjang sgt,, eheehhe

!) Ceritakan tentang Blog anda blog ni namenye kisah seorang gades yang tiada cinta di hatinya.. sebab.. dulu time puppy love.. cewaah london speaking.. time cinta monyet tu... da puas kene maenkn.. ehehee.. tu la pasal.. then sampai setakat ni, aku tak percaya kat cinta sebab tak pernah jumpa n rase cinta agy..

!) Apa pandangan anda tentang dunia blog? 1word.. BEST!! ehehehe

!) Nasihat anda kepada rakan2 yang baru nak wat blog.
nasihat saya kepada yang baru na wat blog uh.. jangan lupe update entry.. ahahaha,.
aku [un baru je ;a bwt blog.. tgok follower baru seciput.. baru kenal dunia blog niy.. na nasihat org konon.. huuhuhu

!) Nyatakan keunikan yang terdapat pada blog anda
eheehe.. na tw ape uniknye?? jeng3~~ setakat aku g intai2 blog org ni.. aku la satu2nye blog yg plain kale itam.. huhuhu.. n kale dye tu je.. biru, pink, ungu, yg laen uh cikit2 je.. bukan saje aku taknak bwt background, tapi ta jumpe agy yg menepati cita rase aku.. =)

!) Sampai bilakah anda akan menulis blog dan impian anda dalam dunia blog?
fullamak.. soalan dye.. takot aku na jawab.. hum.. sampai bile2 kot.. jap2.. sampai la aku puas.. kot la aku puas.. kalau tak puas.. amek ko.. ahahahah.. kalau suami ta bgi pun nanti.. aku akan edit senyap2.. ehehehe patu ngadu kat blog.. kah3~~ gelak jaat..

org yg terkne tembak:
=) siti hawe
=) bella
=) jehan safia
=) miza yusof
=) pathon






Photobucket
kalau tak nak asek terkentut, komen tw.. =)

7 comments:

:Cikgu Akim: said...

eauuuuuuuuuuuuuuuuwwwwww..bunyik langau!heheheh..

salam perkenalan..dah letk link blog ni kt sidebar..sudi2lah lawat rakan2 lain!

geramgaram said...

i hope u dapat mncapai cita2 yang diginkn erospace engineer..

dhilla nazli said...

cikgu akim; time kaseh daun keladi... ahahhahaa.. ok~~

geramgaram; maseh2...

Sepatu Hijau said...

salam


jom iom

salamperkenalan :)

dhilla nazli said...

ahahah sila2... kenal2 sama2

Cik Kira said...

hai!cik kira dtg sini dri segmen jom bkenalan! heee.. apamcm spm?hehe

dhilla nazli said...

alamak.. kdengaran langau berbunyi tanye spm.. hum. okie je kot..
ley jwab. tpi kne tggu rsult dlu ah... hee~~

orang yg mlawat!!

online reservation system
Powered by Best Free Counters