selamat MENJENGUK..

HEYOOO ... blog ini telah diconteng dan di tonyoh oleh NURFADHILLAH BINTI NAZLI.. saya si katek (omg) yang bakal menjadi seorang ENGINEER.. insyaALLAH... do have fun here :)
even kat sini takde ape pun..

baek korang letak link.. kalau ta kene tembak.. huhuhu





mylarling!!

oh! klik la saia :)


PERINGATAN!

na jerit sila scroll ke atas.. baru boleh picit jerit.. huhuu ==.'

SINERGI


“Dua orang yang bersama-sama, mampu menghasilkan sesuatu yang lebih dari dua orang mampu lakukan, sesuatu yang luar biasa. Itulah makna Sinergi. 1+1=3, bukannya 2”

25 Dec 2010

ini ke LELAKI???

ok.. tajuk entry cam gempax je kan.. tapi aku niy pelik bebenor la kan... sejak dari dulu sampai la sekarang niy.. perangai dorang same je,, aku ta maksudkan semua.. tapi kebanyakannye.. ta kire la, besa ke kecik ke.. tua ke mude ke.. yang pasti hampir same.. mesti korang tenga pikir ape bende yg aku nak cakap kan?? kan3?? ala.. ngaku je la... actually aku tenga pikir ni, kenapa la lelaki niy suke sgt maen game.. aku tak nafikan, perempuan pun ade gak yang terbatak dengan game.. tapi tu la.. lelaki niy.. sampai ade yg merayu2 mintak pinjam dvd game, cd game... pelik giler..

dari aku habes spm, 8aribulan... sampai la sekarang, dorang still na pinjam banyak2 vcd game.. naik serabot kepala otak aku niy,,, niy contoh orang yang duk merayu tahap gaban na vcd game..
" sesape yg kenal sye.. n duk dekt ngan umah sye.. nk mnx jase bakti anda sume.. sesape yg de DVD gem high graphic.. bleh x pinjam?? "
boleh pulak dye letak kt status fb dye smapi cmtu.. ta ke sedih je bace..
ahahaha.. tapi malangnya.. sampai cmtu ke lelaki?? sanggupe merayu untuk mendapatkan sebuah vcd game.. cewaah.. ahaaha...

saje je aku nak buat gempak... yang aku nak cakapkan kat sini... penting giler ke game tu untuk diorang? kalau tak maen game seari tak sah ke?? sampai sanggup berjaga malam, tak tidur untuk 1game?? pelik.. tapi itulah lelaki.. lepas satu, satu... abes mission ni complete, game laen pulak.. adoiy.. parah la duit mak bapak na beli vcd game tuk korang.. kalau korang gune duit sendiri ley la pertimbangkan lagi kan..
ahaahah.. ok tu je kot. kehairanan melanda sikit~~



Photobucket
kalau tak nak asek terkentut, komen tw.. =)

5 comments:

Cahaya Senja said...

game adalah nyawa kami ;p

dhilla nazli said...

ahahah..
nyawa??? takot nyerr

mia.lia said...

hahaha...igt ape yg same..
game upenye,,hehe

nub said...

demi game,kami sanggup!

hahak

dhilla nazli said...

tgok tuh,,, sume game...
adoiy.. =.='
siannye pompuan. kne tggal sb game.. ahahaahaha

orang yg mlawat!!

online reservation system
Powered by Best Free Counters