selamat MENJENGUK..

HEYOOO ... blog ini telah diconteng dan di tonyoh oleh NURFADHILLAH BINTI NAZLI.. saya si katek (omg) yang bakal menjadi seorang ENGINEER.. insyaALLAH... do have fun here :)
even kat sini takde ape pun..

baek korang letak link.. kalau ta kene tembak.. huhuhu





mylarling!!

oh! klik la saia :)


PERINGATAN!

na jerit sila scroll ke atas.. baru boleh picit jerit.. huhuu ==.'

SINERGI


“Dua orang yang bersama-sama, mampu menghasilkan sesuatu yang lebih dari dua orang mampu lakukan, sesuatu yang luar biasa. Itulah makna Sinergi. 1+1=3, bukannya 2”

15 Dec 2010

hurm,,,,,

hari ni na cite pasal ape yerp???
nothing to display la.. ahahaha
tade cerita la..
ahaaaaa ape kata aku tulis pasal diri aku??
ok ta?? ok!!! yeyeyeye!!!
apeyg org2 describe aku..
ape yg dorang sume pikir tentang aku~~
kte stat dgn org yg rapat dgn aku dlu.. hohohoh~~
ni pun ta sume yg rapat dgn aku ade..
tape2 nti ble dorg da ade.. aku edit balek bnde ni..
tapi na buat niyh un kne soal byak mende dri dorg..
letih na jelas kn kt stiap sorg..
aduiyy...
n inilah hasilnya.. daripada soal selidik yg telah dibuat
oleh NURFADHILLAH BINTI NAZLI!!..
enjoy it~~


let me start with myself...
dhilla said
"sensitive, kuat jealous, kasaq, kuat mengkritik!"

muhammad firdaus berkata2
"dla okey, peramah, priang, pemaaf, mesra je,n daus mmg suke prgai dla.."

ashraf cakap
"emm degil haha"

amirul akif sembang
"ko baik xjahat mcm syaitan, kdg2 kalau aku ade mslh
aku slalu gk carik ko, mksdnye ko sungguh menyenangkan"

hazwani hasnun cakap
"erm..........ske snyum..,ko x mkn timun, ha....spongebob......"

aisyah musfirah said
"noty,,tegas,,byk pngtahuan,,secretive"

amenizal merepek
"ko nie nk kta bek, x.. nak kta jaat pown x, bole la.. sowg yg ceria.. senang melawak"

nor fatina pulak bagitau
"kau kawan AKU YG BAIK ATI, CANTIK, OUTGOING,SMART,STYLISH,LOYAL, FRIENDLY, CARING, COOL, CUTE, HUMOROUS"

abid cakap pulak
"Pd pndpt ak la en,ko ni friendly,happy-go-lucky,pramah la jgk,x sombong sgt ngn tuh je kot"

zahin zikri pulak
"keras kpale gk ar, baek tu bley la, degil pn ade gk , stu lg bsing
kdg2 alim la plk"

farah shahira kata
"em, ko ney bpendirian tegas, ko ney otai, ko ney pandai,em klaka"

siti amirah pula berkata
"lawak,giluz,gedix ckt,ermm ape lg"

sara jasmin said
"akak comey , klaka , best kwan ngn akak ^^ sporting ,
heee"

afiq ikhwan cakap
"bek, nakal, gedik, ngade2"

hanafie pulak cakap
"bg epie ok jerk,,hepy go lucky,,sume lyn jerk,,x da la sombunk pn kn,,
huhuh"

zulfikhri said
"mmm...cantex.pandai.smart."

siti aishah pulax cakap
"um,periang haha"

hanif pulak said
"em, kalu ikt pengalaman yg lalu
kau ni ceria, happy go lucky"

noor siti sarah ckap
"dila ok jaa pndai, jujur, mesra ngn org"

aizuddin merepek
"ko ek???emm gurl yg funky2 sket,,,pa2 sng bgaul,,n cpt mrh n ase srabut kowt,,,pa2 ble ko srabut ko sng mrh huhu,,,2 je kowt,,"

faizwan pulak habaq
"ko jnis yg xkesa ,bley dbuat brbincang, kdang2 tu lebih2"


p/s; ni ta abes edit agy.. lalalalala





teeen~~
okie setakat ni soal selidik yg di buat..
kesimpulannya..
dhilla nazli seorang yang periang dan nakal!! ahakzzz
ta ku sgke... pdhal muka slalu masam.. huuu~~
thanx kawan2.. korang mmg kawan dhilla ah..
heeee =)
kalau tak nak asek terkentut, komen tw.. =)

2 comments:

zarhe@d said...

haha... tahniah atas pelancaran blog anda... kih3

dhilla nazli said...

zaheed; okie.. thanx la.. btw enjoy bogging ok??
huhuu

orang yg mlawat!!

online reservation system
Powered by Best Free Counters