selamat MENJENGUK..

HEYOOO ... blog ini telah diconteng dan di tonyoh oleh NURFADHILLAH BINTI NAZLI.. saya si katek (omg) yang bakal menjadi seorang ENGINEER.. insyaALLAH... do have fun here :)
even kat sini takde ape pun..

baek korang letak link.. kalau ta kene tembak.. huhuhu





mylarling!!

oh! klik la saia :)


PERINGATAN!

na jerit sila scroll ke atas.. baru boleh picit jerit.. huhuu ==.'

SINERGI


“Dua orang yang bersama-sama, mampu menghasilkan sesuatu yang lebih dari dua orang mampu lakukan, sesuatu yang luar biasa. Itulah makna Sinergi. 1+1=3, bukannya 2”

24 Dec 2010

ga??? wohooo




ok.. org yg tag aku niy namenye... cik ayda.. cewaaah.. ahaha.. cam gempax lak... tapi telah di buat oleh teman.. jemput2 la join yer.. hohoho.. jemput jgn ta jemput.. heee~~~
ga niy senang cam makan kacang jer.. tu je la.. lilin tu cambest en.. keh3~~~~
k la ciaoo~~


tag sape ek;
=) cheqppjoy
=) safiyyah
=) moona




Photobucket
kalau tak nak asek terkentut, komen tw.. =)

8 comments:

elnino moona said...

thanks tag..
nnt d buat k..:)

dhilla nazli said...

huhuhu ok!!

elnino moona said...

done!~.. da menjoinkan diri..:)

dhilla nazli said...

gud~~

Nini D.. said...

tajuk entry awak ni agak pelik sebab xsama dgn tajuk yg betol...

penyertaan DITERIMA & SEPARUH LULUS (",)

dhilla nazli said...

ahahah.. ta kesah un..
sja menjoinkan dri.. da org tag kn..
=)

Lulu caldina said...

semoga ada 'luck' dan berjaya

dhilla nazli said...

thanx yeer

orang yg mlawat!!

online reservation system
Powered by Best Free Counters