selamat MENJENGUK..

HEYOOO ... blog ini telah diconteng dan di tonyoh oleh NURFADHILLAH BINTI NAZLI.. saya si katek (omg) yang bakal menjadi seorang ENGINEER.. insyaALLAH... do have fun here :)
even kat sini takde ape pun..

baek korang letak link.. kalau ta kene tembak.. huhuhu





mylarling!!

oh! klik la saia :)


PERINGATAN!

na jerit sila scroll ke atas.. baru boleh picit jerit.. huhuu ==.'

SINERGI


“Dua orang yang bersama-sama, mampu menghasilkan sesuatu yang lebih dari dua orang mampu lakukan, sesuatu yang luar biasa. Itulah makna Sinergi. 1+1=3, bukannya 2”

31 Dec 2010

budak baru niy!!

sempena tahun baru niy... aku na bgtw aku da 18 tahon... muahahahah.. aku sgt beruntung ok... lalalla.. pasniy da lepas na tgok cite2 18sg, 18sx.. ngeh3~~~ seronok!!!
okie, tuh tak de kaitan dengan tittle aku kan.. hahaha.. well.. ta knal lagi dhilla nazli?? suke merepek ta tentu pasal.. yela.. nanti korang rindu lak na dengar aku merepek, eyh, na bace aku merepek,, sebab lepas niy aku nak g plkn da.. ahahah selamat tinggal umah, lappie,wifi.. uuhh,, sdeyh nye.. btw, kpde en alhakim dan en apis, (aku tak igt ah nama blog dorang, malas plak na cari..) klo dla kta plkn ta best na blanje kenny rogers kn?? ehehee dla tuntut beb...

okie2.. dah2 la mrepek.. berbalek kepada tajuk di atas.. tak, aku bukan nak cakap pasal aku jadi budak baru.. ohoo tidak sma sekali, mmg la aku dah jadi budak bukan under age lagi, tapi aku nak cite pasal sorang ni..na tw sape?? eheheh rahsia ah..
tgok bawah.. bukan bawah meja korang, bawah niy

firdaus.. err kenal sape firdaus?? kalao korang rase kenal senyap2 da ah.. hehehe.. die baru buat blog, n die ta reti pape un psal blog lagi, aku un ajar ah die ckit2.. tapi aku takde la pro na mampos.. prosak mungkin la,, kalau korang rajen, g ah singgah n follow blog die, bg semangat tahun baru ckit kt blogger baru en.. ehehe.. same2 supprot dunie blog.. lagi un, die nak pegi plkn da.. ta banyak yang die dapat belajar buat mase ni.. ok..
chill~~~ jengok2 die tw.. lalala

Photobucket
kalau tak nak asek terkentut, komen tw.. =)

4 comments:

Mohamadazhan hjDesa said...

salam, usia remaja usia yang mencabar, lalui dgn tenang dan waspada pada byk tipuan dan godaan dunia. semga berjaya :)

dhilla nazli said...

ouh trima kaseh daun keladi..

She's retarded said...

tua setahun dari saya. tengah tunggu result spm ek?
good luck!

BuLat i2 CirCLE said...

cewah..low nk tgk cite 18PL,18SG n 18SX 2 kne ckup umor ikot bulan xley ikot taun..haha..smoga bnyk kngn n pnglmn anda dpt ble b'gelar remaja..hehe

orang yg mlawat!!

online reservation system
Powered by Best Free Counters