selamat MENJENGUK..

HEYOOO ... blog ini telah diconteng dan di tonyoh oleh NURFADHILLAH BINTI NAZLI.. saya si katek (omg) yang bakal menjadi seorang ENGINEER.. insyaALLAH... do have fun here :)
even kat sini takde ape pun..

baek korang letak link.. kalau ta kene tembak.. huhuhu





mylarling!!

oh! klik la saia :)


PERINGATAN!

na jerit sila scroll ke atas.. baru boleh picit jerit.. huhuu ==.'

SINERGI


“Dua orang yang bersama-sama, mampu menghasilkan sesuatu yang lebih dari dua orang mampu lakukan, sesuatu yang luar biasa. Itulah makna Sinergi. 1+1=3, bukannya 2”

31 Dec 2010

"Bloglist Istimewa untuk Blogger Baru"




ahaaha.. aku memang blogger baru pun.. and aku nye follower ta cecah 300 lagi.. ehehe... juin2 dis bloglist.. cambest... bende niy telah dibuat oleh ahfantasy.com.. sape2 blogger baru yg na juin, silakan.. yang taknak pun takde paksaan... yang rase2 berminat silalah tekan name yang femes tu yer.. ahakzz

okie2 dah.. tag 3org..
=) firdaus
=) mialia
=) atirah ahmad







Photobucket
kalau tak nak asek terkentut, komen tw.. =)

3 comments:

dayanadarmawi said...

jom folow men-follow hee ^^
comel la blogg :)

dhilla nazli said...

thanx yeeh..
heee~~~

BuLat i2 CirCLE said...

sy pown baru gk.cm neh nk join..hek3

orang yg mlawat!!

online reservation system
Powered by Best Free Counters