selamat MENJENGUK..

HEYOOO ... blog ini telah diconteng dan di tonyoh oleh NURFADHILLAH BINTI NAZLI.. saya si katek (omg) yang bakal menjadi seorang ENGINEER.. insyaALLAH... do have fun here :)
even kat sini takde ape pun..

baek korang letak link.. kalau ta kene tembak.. huhuhu





mylarling!!

oh! klik la saia :)


PERINGATAN!

na jerit sila scroll ke atas.. baru boleh picit jerit.. huhuu ==.'

SINERGI


“Dua orang yang bersama-sama, mampu menghasilkan sesuatu yang lebih dari dua orang mampu lakukan, sesuatu yang luar biasa. Itulah makna Sinergi. 1+1=3, bukannya 2”

16 Dec 2010

blog tekemas punya kontest!!!



blog tekemas.. na join?? klik sini!!

err.. tataw na buat ape dengan entry ni..
tapi saje je na join contest yang di anjurkan oleh hana ni.. ahaha
cambes plak.. so ikot sama join la. =)
sape yang na join silakan.. cewaah cam aku pulak admin dye kan.. ahahaah
sila2 emput makan jgn ta makan.. datang2. join contest ni,,
ngeh3~~ walaupun blog aku niy ta berapa na kemas.kot la tetibe hanna ni minat nak tengok kan.. ahakzz.. haa korang jangan jeles nanti tw.. feewwiitt~~

kawan yang terpaksa kena tag~~
izzaty
nisa izhar
arief musa
kalau tak nak asek terkentut, komen tw.. =)

5 comments:

hannafauzann said...

tq join dear ! good luck ! :D

dhilla nazli said...

ahaha time kaseh,, saje bosan2~~

fyrafauzi said...

kite pun join ! :)

Zulhud Ibrahim said...

singgah sini .. hai slam berkenalan .. i get your link from the kontest blog terkemas .. good luck yaaa ~ follow u .. follow me back yaa ~

dhilla nazli said...

ouw.. slamat kenal jugee~~

orang yg mlawat!!

online reservation system
Powered by Best Free Counters