selamat MENJENGUK..

HEYOOO ... blog ini telah diconteng dan di tonyoh oleh NURFADHILLAH BINTI NAZLI.. saya si katek (omg) yang bakal menjadi seorang ENGINEER.. insyaALLAH... do have fun here :)
even kat sini takde ape pun..

baek korang letak link.. kalau ta kene tembak.. huhuhu





mylarling!!

oh! klik la saia :)


PERINGATAN!

na jerit sila scroll ke atas.. baru boleh picit jerit.. huhuu ==.'

SINERGI


“Dua orang yang bersama-sama, mampu menghasilkan sesuatu yang lebih dari dua orang mampu lakukan, sesuatu yang luar biasa. Itulah makna Sinergi. 1+1=3, bukannya 2”

28 Dec 2010

berat2...

ahaaa.. korang tw ta berat ape?? berat blog la.. aku tatw blog aku niy berat ke ta..
ntah cne na tw ntah.. niy ha korang bley try gax,,, tapi ramai da buat kn.. sesape na try agy sekali.. boleh la.. tekan sini
haaa... sila2 la yer...



haa.. ni dla punyer.. tapi aku tataw berat ke ta.. aku try je... ahahahah ngeee~~


Photobucket
kalau tak nak asek terkentut, komen tw.. =)

2 comments:

nub said...

orait aa takat tu..sebaiknya bawah 100

dhilla nazli said...

kalau bawah seratus??
ahahaha cm ni still ok kan..
hee~~~ =D

orang yg mlawat!!

online reservation system
Powered by Best Free Counters