selamat MENJENGUK..

HEYOOO ... blog ini telah diconteng dan di tonyoh oleh NURFADHILLAH BINTI NAZLI.. saya si katek (omg) yang bakal menjadi seorang ENGINEER.. insyaALLAH... do have fun here :)
even kat sini takde ape pun..

baek korang letak link.. kalau ta kene tembak.. huhuhu





mylarling!!

oh! klik la saia :)


PERINGATAN!

na jerit sila scroll ke atas.. baru boleh picit jerit.. huhuu ==.'

SINERGI


“Dua orang yang bersama-sama, mampu menghasilkan sesuatu yang lebih dari dua orang mampu lakukan, sesuatu yang luar biasa. Itulah makna Sinergi. 1+1=3, bukannya 2”

29 Dec 2010

bende baru.. ahaha

ahaah.. ariniy.. petang tadi.. kawan aku aja satu benda baru,... siyesly mmg best giler la.. untuk stalker cam aku niy kan,.. na tw pe yang best nyer?? kte leyh control org laen punye laptop.. ahahaha.. okie2.. or pc... aku belajar niy dari aiman.. my bff~~ siyesly.. gempax!!
actually aiman nak tunjuk samting kat aku, tu yang die gune bnde niy.. tapi aku telah menyalahgunakan bende tu.. aku ajar kat firdaus..pastu aku stalk die punye lap.. tapi ta lme un.. ahahaha.. sebab nanti die membebel.. lalalala...
tapi aku rase bende niy paling best belajar.. kalau korang sume dah tau and aku yang ketinggalan.. na buat cam mane.. da memang aku baru tau.. tu pun aiman yang aja...
sygs aiman.. lalalalal.. aahha..

nota lappie; mood; gembira tak terkata..~~ ahahahahaha

=D




Photobucket
kalau tak nak asek terkentut, komen tw.. =)

3 comments:

apeyx said...

mcm mana cara nya?? nk blajar jgk

Hanis MY said...

salam kenal dan salam follow...

dhilla nazli said...

apeyx, rhsia ah... ahaahah
hanis; salam jugee

orang yg mlawat!!

online reservation system
Powered by Best Free Counters