selamat MENJENGUK..

HEYOOO ... blog ini telah diconteng dan di tonyoh oleh NURFADHILLAH BINTI NAZLI.. saya si katek (omg) yang bakal menjadi seorang ENGINEER.. insyaALLAH... do have fun here :)
even kat sini takde ape pun..

baek korang letak link.. kalau ta kene tembak.. huhuhu





mylarling!!

oh! klik la saia :)


PERINGATAN!

na jerit sila scroll ke atas.. baru boleh picit jerit.. huhuu ==.'

SINERGI


“Dua orang yang bersama-sama, mampu menghasilkan sesuatu yang lebih dari dua orang mampu lakukan, sesuatu yang luar biasa. Itulah makna Sinergi. 1+1=3, bukannya 2”

21 Dec 2010

aku blogger peramah??




haaahaha.. tajuk cam gempaq en... tade ah..
ade satu pencarian niy... ahfantasy24 yg buat.. dan dengan rase hidung tinggi nye.. aku telah ditag oleh hakim.. ehehe time kaseh daun keladi ye.. aku niy tade la peramah sgt.. cume suke ngat kco idop org.. muahahaha.. sori la yer... ok2.. syarat2 dye..


Apa yang perlu anda lakukan selepas dijemput atau ditag?
1) Copy dan Paste entry ini beserta gambarnya ke dalam blog anda dengan menggunakan tajuk 'Pencarian Blogger Peramah 2011';
2) Tag sekurang-kurangnya 4 orang rakan blogger anda yang peramah;
3) Setelah menyiapkan entry tersebut, sila tinggalkan link entry anda di sini > http://www.ahsfantasy24.com/2010/12/pencarian-blogger-peramah-2011.html
4) Tiada paksaan dalam menjadi follower ahsfantasy24.com namun berbesar hati jika ada yang sudi.

so korang2 yg ramah tamah;
=) syira
=) mialia
=) emira
=) ain nabila


Photobucket
kalau tak nak asek terkentut, komen tw.. =)

2 comments:

Sepatu Hijau said...

salam....erk....syira sgt peramah ke?

hehe...nanti syira buat yea :)

thanx tag syira :)

dhilla nazli said...

ahahha..
sje je na tag2.. lalalala

orang yg mlawat!!

online reservation system
Powered by Best Free Counters