selamat MENJENGUK..

HEYOOO ... blog ini telah diconteng dan di tonyoh oleh NURFADHILLAH BINTI NAZLI.. saya si katek (omg) yang bakal menjadi seorang ENGINEER.. insyaALLAH... do have fun here :)
even kat sini takde ape pun..

baek korang letak link.. kalau ta kene tembak.. huhuhu





mylarling!!

oh! klik la saia :)


PERINGATAN!

na jerit sila scroll ke atas.. baru boleh picit jerit.. huhuu ==.'

SINERGI


“Dua orang yang bersama-sama, mampu menghasilkan sesuatu yang lebih dari dua orang mampu lakukan, sesuatu yang luar biasa. Itulah makna Sinergi. 1+1=3, bukannya 2”

18 Dec 2010

aiseyman...

semua entry yang aku bukak.. mesti akan ade cite pasal MARI MENARI.. besy ke??
entah, ta penah tgok pun.. pelik je.. aku ni da la tade bakat menari nari ni, so aku tanak tgok cite tuh.. pastu mesti ade pasal bola.. tak paham.. best sgt ke malaysia lawan bola.. pun ta minat... da berhari hari, berjanggut janggut, berminggu minggu da sebenarnye.. aku duk mikir giler ah. ade la satu benda ni, sebenarnye ade dua.. tapi 1 tu da tolak tepi.. na tau ape bende??

ni ha.. menatang nuffnang nan traffic jam uh.. huhuu..
ape ke bende kah bende itu?? aku da berpuloh2 kali bace still ta paham.. disebabkan ramai yang letak traffic tuh, siap na tingkatkan lagi uh, aku pun letak la.. yang aku tau bende tu utk tengok org yg viewed blog kte.. tapi tu je laa.. ok ta kesah la.. sebab aku da letak.. yang aku musykil tahap petala ke lapan ni, semua blog,, hampir semua blog mesti ade nuffnang tu, aku pun pelik bin ajaib la kan.. ape bende tuh sebenarnye, aku pun da try tekan sane, tekan sini.. still otak aku kelu + kosong cam otak JIMMY NEUTRON kalau otak die yg genius tu dikeluarkan, ta pun otak PATRICK..

aku na tanye org, tapi aku niy da la penyegan, segan taw bukan pemalas.. eheehe.. mesti ta cye kn??? bukan tanak tye tapi na tye kt sape.. byak sgt formspring, kt semua blog ade,, so tataw na pilih yang mane 1 blog bertuah kan.. huhuhuu... sape2 yang baek ati, na tolg ke?? any?? body?? heheeeheh
jawab la yer.. aku masih konpius tahap serabut biji mata ah...



Photobucket
kalau tak nak asek terkentut, komen tw.. =)

No comments:

orang yg mlawat!!

online reservation system
Powered by Best Free Counters