selamat MENJENGUK..

HEYOOO ... blog ini telah diconteng dan di tonyoh oleh NURFADHILLAH BINTI NAZLI.. saya si katek (omg) yang bakal menjadi seorang ENGINEER.. insyaALLAH... do have fun here :)
even kat sini takde ape pun..

baek korang letak link.. kalau ta kene tembak.. huhuhu





mylarling!!

oh! klik la saia :)


PERINGATAN!

na jerit sila scroll ke atas.. baru boleh picit jerit.. huhuu ==.'

SINERGI


“Dua orang yang bersama-sama, mampu menghasilkan sesuatu yang lebih dari dua orang mampu lakukan, sesuatu yang luar biasa. Itulah makna Sinergi. 1+1=3, bukannya 2”

22 Dec 2010

aduiy.. leteh...

waaaa... siyesly aku kata... sumpah..
aku letih gile duk tkan sane.. tekan sini.. intai sane.. intai sini..
aahahaa.. atpi syiok beb... duk blogwalking je.. mane tak nye.. aduiy... hum..tangan aku niyh pun da anek letih plus kebas plus cramp plus ape ntah lagi na cakap un tataw da... capek deh!! baru aku perasan satu bende.. sejak aku main join contest, duk join giveaway, segmen.. n bla3~~ aku da kurang letak entry.. selaen bnde2 seperti di ats tdi.. ahaahha aku pun tak perasan.. ok2.. aku janji.. ecok mlm or luse aku akan letak entry pasal cekelat.. ehehe aku tak suke pun makan coklat.. sebab manis.. uwww...
sakit gigi aku tau.. jaat kau cekelat.. ahahha

ecok.. ecok adalah tarikhnye... tarikh yang begitu keramat.. bagi aku dan family.. sebab ecok result PMR keluar.. ape la result yang adek aku dpat ntah,, aduiy.. aku lak yg cuak.. sampai meleleh2 peluh ni.. wish him all de bes.. ehehe..


okie2.. wat blogger yang laen gax.. gud lark ey ecok.. huhuu.. aku menanti result korang.. tw3?? nti kalau gempax, korang heboh2 la.. buat satu entry khas.. ehehe..
ecok time bdak2 PMR cuak ambek result.. aku nak pegi enjoy di mid.. eheheeh.. jahat kan aku.. baru tau ke?? ahakzz.. eheheh.. takpe la.. lepas niy aku da ta boleyh enjoy.. PLKN dengan rela hati menanti.. tanpa rasa jemu.. sad3~~~



Photobucket
kalau tak nak asek terkentut, komen tw.. =)

2 comments:

nub said...

selamat succes!!!

dhilla nazli said...

time kaseh yer

orang yg mlawat!!

online reservation system
Powered by Best Free Counters