selamat MENJENGUK..

HEYOOO ... blog ini telah diconteng dan di tonyoh oleh NURFADHILLAH BINTI NAZLI.. saya si katek (omg) yang bakal menjadi seorang ENGINEER.. insyaALLAH... do have fun here :)
even kat sini takde ape pun..

baek korang letak link.. kalau ta kene tembak.. huhuhu





mylarling!!

oh! klik la saia :)


PERINGATAN!

na jerit sila scroll ke atas.. baru boleh picit jerit.. huhuu ==.'

SINERGI


“Dua orang yang bersama-sama, mampu menghasilkan sesuatu yang lebih dari dua orang mampu lakukan, sesuatu yang luar biasa. Itulah makna Sinergi. 1+1=3, bukannya 2”

23 Dec 2010

ade satu kesah

actually.. semalam.. umi aku ade cakap pasal satu cite niy,,,
tapi maybe ade la yg da tau kot.. sb aku pun ta dptkn sumber yg sahih un dri mne cite niy.. kot la ade kt blogger laen.. sori la yer.. aku mintak maaf sangat la.. sebab aku tak jumpe lagi.. =D.. so,, camni la cite die..

dekat sebuah rumah di kampung.. ade sorang nenek tue yang da na mampos.. dengan cucu- cucunya.. rumah nenek ni dekat kampung.. tapi nenek ni duduk sorang je.. ta larat la sangat na buat kerja rumah.. cucu2 die selaku jugak la jenguk.. pastu cucu2 die ni rapat dengan die,,

satu ari ni nenek tue tu da nazak.. pastu die cakap kat cucu die..
nenek : cu.. lepas niy nenek da mati,, tolg la tgok2 kn tanaman, haiwan dan sume yg ade kat ladang nenek tu
cucu : 'dgn muke bekerut beribu.. otak berpusing ligat cam bumi tengah berpusing..'
bile nenek ade tanam ape2?? kosong je depan dan belakang rumah niy???
nenek : alaa.. ade kat farmville.. dlm facebuk tuu...

ta ke sengal nenek niy?? da tue na mampos un ley pikir pasal fb lagi.. aduiy.. ta paham betol la orang2 niy..




Photobucket
kalau tak nak asek terkentut, komen tw.. =)

4 comments:

nub said...

hahak.

canggih aa nek!

dhilla nazli said...

tu ah pasal.. ahahaha

no heart said...

tergelak aq sowang pce psl nnek nieh..

dhilla nazli said...

gelak byak2 un tape.. huhuhu

orang yg mlawat!!

online reservation system
Powered by Best Free Counters