selamat MENJENGUK..

HEYOOO ... blog ini telah diconteng dan di tonyoh oleh NURFADHILLAH BINTI NAZLI.. saya si katek (omg) yang bakal menjadi seorang ENGINEER.. insyaALLAH... do have fun here :)
even kat sini takde ape pun..

baek korang letak link.. kalau ta kene tembak.. huhuhu





mylarling!!

oh! klik la saia :)


PERINGATAN!

na jerit sila scroll ke atas.. baru boleh picit jerit.. huhuu ==.'

SINERGI


“Dua orang yang bersama-sama, mampu menghasilkan sesuatu yang lebih dari dua orang mampu lakukan, sesuatu yang luar biasa. Itulah makna Sinergi. 1+1=3, bukannya 2”

26 Dec 2010

1st ga from aesya~~



ok.. moto hidup dla... sgt2 la dla suke... ahahah
"LOVE MAY JUST BE A PHONE CALL AWAY"
na tw sebab ape?? sebab aku ta pecaye cinte.. sebab aku ta merasai nye lagi.. ehehehe
dan sebab tu juge la belog aku niy diberi nama ini kisah seorang gades yang tiada cinta dihatinye.. ehehehe

ouh.. lupe lak na ckap.. kalau na join ga niy, sila lah klik nama tuan punye ga..
aesya




Photobucket
kalau tak nak asek terkentut, komen tw.. =)

1 comment:

DiaUmaiNiNaz said...

gud luck 4 u...

orang yg mlawat!!

online reservation system
Powered by Best Free Counters